• ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ

    ΠΟΡΤΕΣ

    esoterikes portes xuleiaoikonomidi

logo-oikonomidis-xylia

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Εσωτερικές Ξύλινες Πόρτες Διαχρονικής Αξίας.

Εσωτερικές ξύλινες πόρτες Αφοί Οικονομίδη Περιβολάκι Λαγκαδάς Θεσσαλονίκη.Για τον σχεδιασμό της εσωτερικής πόρτας δίνουμε έμφαση στην ποιότητα και την σχεδιαστική αρτιότητα αλλά και την υφή και το χρώμα έπειτα από επιλογή του πελάτη.

Οι πόρτες εσωτερικού χώρου αποτελούν σημαντικό κομμάτι του σπιτιού τόσο για την χρησιμότητά τους όσο και για την καλαισθησία που προσφέρουν. Οι πόρτες διαχωρίζουν χώρους και δωμάτια μεταξύ τους, εξοικονομούν χώρο και προσδίδουν ομορφιά και στυλ. 

Οι εσωτερικές ξύλινες πόρτες είναι ιδανικές για εσωτερικούς χώρους και είναι η πιο συνηθισμένη κατασκευή για εσωτερικές πόρτες.

Είναι η κλασική επιλογή διότι βάφονται και συντηρούνται πολύ εύκολα.

Επιλέγονται συνήθως και λόγω της αισθητικής τους καθώς μία ξύλινη πόρτα είναι από μόνη της μία κλασική αξία, προσδίδει άμεσα στον χώρο στυλ αλλά και την αίσθηση του ακριβού και εκλεπτυσμένου.

Επίσης προσφέρουν πολύ καλή ηχομόνωση και θερμομόνωση. Οι ξύλινες εσωτερικές πόρτες χωρίζονται σε μασίφ αλλά και σε πρεσσαριστές με καπλαμά.

Οι εσωτερικές πόρτες μασίφ είναι η καλύτερη επιλογή για ένα αισθητικό και διαχρονικό αποτέλεσμα εναρμονισμένο με το περιβάλλον. Πόρτες που είναι πάντα στην μόδα.

Οι εσωτερικές πόρτες μασίφ κατασκευάζονται από αρίστης ποιότητας υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον. Είναι πιο ανθεκτική στην υγρασία. Οι μασίφ πόρτες έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.

Οι διαφορετικές υφές και τα χρώματα μας είναι ανθεκτικά στο πέρας του χρόνου και η τεράστια ποικιλία μας ανταποκρίνεται σε κάθε γούστο.

Σκοπός μας είναι να συνδυάσουμε αρμονικά τον επαγγελματισμό και την αισθητική ώστε να προσφέρεται σε κάθε καταναλωτή αυτό που αποζητά στον χώρο του.Η φινέτσα στο τελικό αποτέλεσμα είναι η δουλειά μας.

Η αλλαγή χρωμάτων και υλικών δημιουργούν πόρτες με την σφραγίδα καθενός από εσάς.Επισκεφθείτε την εταιρεία Αφοί Οικονομίδη στο Περιβολάκι Λαγκαδά Θεσσαλονίκης και επιλέξτε εσωτερικές πόρτες για το σπίτι σας ανάμεσα από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων

© Copyright 2018 GFT-
www.social-google.gr   Εσωτερικές ξύλινες πόρτες από μασίφ ξύλο, ξύλινες πόρτες σπαστές, ξύλινες πόρτες συρόμενες, Ξυλεία στέγης, σκεπόξυλα τσεχίας, καδρόνια αυστρίας, σουηδική ξυλεία, νοβοπάν, μελαμίνες, κόντρα πλακέ.