• θωρακισμενες πορτες οικονομιδης

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Θωρακισμένες Πόρτες Υψηλής Αντοχής  Λαγκαδάς Θεσσαλονίκη.

Θωρακισμένες πόρτες Λαγκαδάς Θεσσαλονίκη. Οι αυξημένες ανάγκες προστασίας για όλους μας μας υποχρεώνουν να κατασκευάζουμε πόρτες ασφαλείας για τις εισόδους των κατοικιών μας.

Με διαφορετικές επενδύσεις όψεων σε μοντέρνα και κλασικά σχέδια από καπλαμά σε φυσικό και τεχνητό δρυς , ανιγκρέ ,οξυά και λάκα.Επίσης επενδύσεις όψεων από  μια σειρά πάνελ αλουμινίου σε βαφή της αρεσκείας σας για αντοχή στις καιρικές συνθήκες.

Μεταξύ των πολλών προτάσεων μας, είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρχει μια θωρακισμένη πόρτα που αγγίζει το στυλ σας και κατασκευάστηκε μόνο για εσάς.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ!

Κλειδαριά με μικρό κλειδί ασφαλείας -Κλειδαριά νέας γενιάς  με διπλό καταπέλτη ή οποία σε προσπάθεια διάρρηξης την μπλοκάρει.-Προστασία κλειδαριάς με πλάκα μαγγανίου.-Προστασία του μύλου κλειδαριάς με ατσάλι-Defender  για απόλυτη ασφάλεια-Πανοραμικό μάτι  180°-Μεντεσέδες βαρέως τύπου αθόρυβη-Δεκαεπτά σημεία κλειδώματος-Αυτόματος ρυθμιζόμενος  ανεμοφράκτης

Μπλοκ ασφαλείας διπλής λειτουργίας (χρήση ως μερικό άνοιγμα και μπλοκάρισμα του φύλλου της πόρτας)-Εσωτερική επένδυση από πετροβάμβακα για άριστη θερμομόνωση-ηχομόνωση.-Κατασκευάζεται σε όλες τις διαστάσεις. Άμεση Παράδοση .Τοποθέτηση Αυθημερόν